Basar:)

Posted on mai 1, 2014


Det er mye som skjer for tida i NGV, vi har to frå koret som besøker prosjektene vi skal støtte i Kenya gjennom Star of Hope. Det blir spennende å høre hva de har opplevd der når de kommer hjem igjen.

Dere har kanskje også fått med dere at vi har vært i studio, vi er så og si ferdig der nå og gleder oss til å høre resultatet og dele det med dere. Å gi ut plate har sine kostnader skjønner dere sikkert og vi vil derfor arrangere en storslått Basar, som vi håper dere vil komme på!!

Den 10.mai kl 18.00 blir det basar i Fagerborg Menighetshus, Rosenborggata 3.

Det blir tre trekninger:

19.00,19.45 og 20.30

Så har du ikke hele kvelden å sette av, så kan du prøve å få med deg noe:)

Det vil bli kakesalg, forhåndssalg av NGV sin nye plate,  sang av NGV, åresalg og loddboksalg. Loddboksalget har større premier og vil bli trekt på siste trekning på basaren. Sjekk ut arrangementet på facebook for informasjon om gevinster osv:

https://www.facebook.com/events/457034537764249/?fref=ts