Velkommen til releasekonsert og plateslipp ”This is the way”

Posted on jul 15, 2014


cropped-ngv-bg.jpg

Releasekonsert 04.oktober på Cosmopolite

4. oktober er vi i NGV klare for å presentere vår nye plate ”This is the way” og feire at NGV er 20 år.

Engasjerte NGVere kribler etter å få stå på scenen og presentere det vi så lenge har jobbet for. Det er ikke annet å si enn at dette blir en real festkveld!

Vi har som alltid med oss dyktige musikere i ledelse av vår dirigent Kristin Minde, som vil være med å sette stemningen for kvelden.

Det blir en flott og variert konsertopplevelse, med god stemning, mye liv, tekster med et tydelig budskap, som fremføres med mye energi og utstråling. Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av. Ta med deg en venn og kom!

Dørene åpner 20:00 og festkvelden starter 21:00.

Billetter kan kjøpes på billettservice.no eller av korets medlemmer.

Du er velkommen!

 

For 20 år siden ble NGV (Norwegian Gospel Voices) opprinnelig opprettet som Romeriket gospelkor. NGV har siden vært kjent som et energirikt kor på scenen med dyktige sangere. NGV er et tverrkirkelig gospelkor som holder til i Oslo og består av rundt 20 sangere i alderen 20/30 år. De leverer nyskapende og moderne urban gospel med elementer fra soul, RnB og pop. Sangene fremføres med en sterk formidlingsevne, fengende moves og ekte sangglede. NGV har en pasjon for å skape god musikk som kan inspirere mennesker på tvers av alder og geografi.

Låtene på platen er skrevet og komponert av bl.a.: Kristin Minde (dirigent), Joakim Arenius (Praise Unit), Sindre Røyland, Janne M. Severinsen, Anne Kristine Aadnesen og Silje Maria Selvåg.

Vi gleder oss til å dele denne kvelden med dere!