NGV`s årlige julekonsert fredag 12 desember

Posted on nov 18, 2014


Kom i julestemning med Norwegian Gospel Voices & Kristin Minde!

Etter vel overstått releaseturne, tar NGV en liten pause fra reiselivet og holder etter tradisjontro julekonsert i hovedstaden. I år holder de konserten i samarbeid med Kristin Minde. Hun opptrer på konserten som en del av hennes juleturne. Konserten er 12. Desember kl 20.00 og finner sted i Fagerborg kirke like ved Bislett.

Vi kan røpe at de sammen også i år vil framføre den magiske låten ”Hellig er din gutt”, som Kristin har skrevet selv. Kristin er som de fleste vet korets dirigent, det er derfor en glede for koret å i år kunne ha et slikt samarbeid. Konserten blir en stemningsfylt julekonsert med akkompagnement av de beste av de beste musikerne. Etter fjorårets suksés vil de også i år ha med stryk i akkompagnementet for å sette den rette julestemning.

Dette blir en konsert du ikke vil gå glipp av, så sett av kvelden!

Billetter kan kjøpes av korets medlemmer eller på billettservice.com

Priser:

Voksen: 200 kr
Student/ungdom:150 kr

Får du ikke med deg denne, vil de også delta på Tverrkirkelig lovsangskveld(juleversjon) i Trefoldighetskirken den 2. desember og Storsalens julekonserter 5.desember. Så det er flere muligheter for å høre og se NGV denne førjulstiden.

For mer info:

https://www.facebook.com/events/366435603512764/

Kristin Minde

har to soloplater i bagasjen. For tiden bosatt i Oslo, men det er Frekhaug som er stedet i hennes hjerte. De siste årene har Kristin levd som musiker og artist og spilt på utallige små og store scener rundt omkring i Norges land. I tillegg er hun kordirigent og komponist. Hun reiser nå rundt på juleturné med egne låter, og hennes julefavoritter i hennes egne musikals drakt.

Kristin debuterte i 2011 med Six Feet Over som ble spilt i månedsvis både på NRK P1 og P3. I 2013 kom hennes andre album The Weight. Med sin lidenskapelige musikalpop og kuriøse historier kaster Kristin et underfundig slør over den grå hverdagen, slår et slag for drømmene og fantasien, og inviterer deg inn i hennes storslåtte popmusikk.

Andre steder å få hørt Kristin denne julen, 6. desember i Bygdøy kirke, 7. desember i Tøyenkirken med den nye forestillingen «Et juleeventyr» i samarbeid med sanger og forteller Silje Østby Kleiven. Se mer info påwww.kristinminde.no.