Om oss


Norwegian Gospel Voices

Norwegian Gospel Voices er et gospelkor med base i Oslo. Koret ble opprinnelig stiftet som Romerike gospelkor i 1994 og består i dag av rundt 20 dyktige sangere. Sangerene er studenter og unge voksne fra ulike kirkesamfunn, som gjennom sang og musikk, ønsker å formidle det de tror på.

NGV leverer nyskapende og moderne urban gospel med elementer fra soul, RnB og pop. NGV har en pasjon for å skape god musikk som kan inspirere mennesker på tvers av alder og geografi.

Formidling er viktig for NGV. Vi vektlegger fengende låter med gode tekster og et tydelig budskap som fremføres med mye energi og utstråling. NGV sine tekster står i sterk gospeltradisjon og sentrerer seg rundt evangeliet og det kristne livet. For å være interessante, relevante og nyskapende, kobler de tradisjonell og moderne gospelmusikk med samtidens populærmusikalske uttrykk og elementer.

Koret øver ukentlig i Oslo. NGV holder jevnlig egne konserter i tillegg til at de utfører ulike konserter og eventoppdrag for andre. Vi har tidligere sunget bl.a. i bryllup, firmafester og juleavslutninger, TV-oppdrag, studio-oppdrag og store og små konserter i hele Norge. Koret kan leies i sin helhet, som mindre grupper eller solister.