Om oss

Norwegian Gospel Voices er et gospelkor med base i Oslo. Koret ble stiftet som Romerike gospelkor i 1994 og består av 15-20 dyktige sangere. Våre medlemmer er studenter og unge voksne med ulik bakgrunn, som ønsker å formidle det vi tror på gjennom sang og musikk.

NGV synger nyskapende og moderne urban gospel med elementer fra soul, RnB og pop. Tekstene står i en sterk gospeltradisjon, sentrerert rundt evangeliet og det kristne livet. Vi kobler tradisjonell og moderne gospelmusikk med samtidens populærmusikalske uttrykk og elementer.

Tydelig formidling og sceneenergi er viktig når koret opptrer. Vi velger fengende gospellåter med gode tekster som har et tydelig budskap. Låtene fremføres med mye energi og utstråling, og vi bruker koreografi på utvalgte låter.

NGV øver ukentlig i Oslo, og synger jevnlig på konserter i tillegg til ulike oppdrag for andre. Vi har blant annet sunget i bryllup, firmafester og juleavslutninger, TV. Vi har gjennom årene samarbeidet med mange ulike artister, blant annet Klovner i kamp, Samuel Ljungblahd, Trygve Skaug, Marianne Engebretsen, Kristin Minde og Jens Andreas Kleiven.